Blog Vier dagen feest in Kloosterveste!

Feest in Kloosterveste

Wie even niet in Kloosterveste is geweest, zal zijn ogen uitkijken nu de meeste winkels geopend zijn en de eerste bewoners hun intrek hebben genomen in de prachtige appartementen. Tijd voor de officiële opening! Tijd voor een paar dagen feest met kijkjes achter de schermen, speciale acties, cadeautjes, gratis lekkernijen en allerlei aanbiedingen!

Haal vanaf 23 november 2010 de speciale programmakrant in de winkel.

Van donderdag 9 tot en met zondag 12 december 2010 vieren we de opening van Kloosterveste met een boordevol feestprogramma. Wij geven u een kleine indruk van wat er allemaal te doen is. De volledige programmakrant kunt u in de winkels ophalen. Kom snel eens kijken en winkelen en ontdek zelf hoe gezellig winkel- en wijkcentrum Kloosterveste is geworden!

Donderdag 9 december 2010
Donderdag rond 18.00 uur wordt Kloosterveste officieel geopend door burgemeester Sicko Heldoorn en Roel Vollebregt, directievoorzitter AM, gevolgd door een spetterende openingsshow van topentertainer Niek Boes. Overal in het winkelcentrum komt sfeervolle muziek u tegemoet: van de Okeesjons bijvoorbeeld en van de DJ’s van Magic Smile, het discoteam van de wijkvereniging.

De winkels zijn tot 21.00 uur open (donderdag is de vaste koopavond in Kloosterveste).

Vrijdag 10 december 2010
Vrijdag kunt u van 16.00 tot 19.00 uur op diverse plekken in Kloosterveste een kijkje achter de schermen nemen. De scholen, peuterspeelzaal en kinderopvang houden open huis en u kunt verscheidene koop- en huurwoningen in Kloosterveste bekijken. In de bibliotheek zijn allerlei leuke kennismakingsactviteiten georganiseerd en ook in de diverse zalen van het wijkcentrum is van alles te doen: een boeiende tentoonstelling ‘De Man van Nazareth’, een presentatie van het cursusaanbod voor jong en oud door de wijkvereniging, workshops bij Vanboeijen en dansdemonstraties.

Om 19.30 uur treedt Want2Swing Bigband op in het wijkcentrum.

De winkels zijn ter gelegenheid van de opening tot 21.00 uur open en hebben de hele dag speciale acties een aanbiedingen.

Zaterdag 11 december 2010
Zaterdag is meedoedag. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn er tal van workshops in de sporthal en in het wijkcentrum van Kloosterveste: jazzdance, streetdance, djembé spelen, korfbal, badminton of bijvoorbeeld kaarsen maken. In het wijkcentrum kunt u ook de pastorale tentoonstelling bekijken of het cursusaanbod van de wijkvereniging verkennen. In de bibliotheek zijn leuke kennismakingsactiviteiten zoals de puzzelroute en de voorleestribune en AM, Actium en Woonzorg Nederland leiden u graag rond in de koop- en huurwoningen in Kloosterveste. Winkelen is deze zaterdag wel heel aantrekkelijk met alle speciale openingsacties en feestaanbiedingen. De DJ’s van het discoteam Magic Smile verhogen uw feest- en winkelvreugde nog eens. Muzikaal hoogtepunt is het unieke Kloosterveste-concert van niemand minder dan X Factor-winnaar Jaap Reesema om 17.00 uur op het Vesteplein!

Zondag 12 december 2010
Zondagochtend vindt om 9.30 uur in de grote zaal van het wijkcentrum de startdienst van Protestantse Wijkgemeente Kloosterveen plaats met aansluitend een bijzonder concert door het veelbelovende Borealis Brass Quintet en organist Jochem Schuurman. De tentoonstelling ‘De Man van Nazareth’ is de hele zondag nog te bezoeken.

Bewaren

Getagd , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Webmaster

Betrokken wijkbewoner. Niet gelieerd aan enige organisatie of instelling.

Reacties zijn gesloten.