Gezondheidscentrum

gckloosterveen-smGezondheidscentrum Kloosterveen Transportweg 8, 9405 PR Assen;

Dependance Kloosterveste, Rondgang 99, 9408 MC Assen

In Gezondheidscentrum Kloosterveen zijn verschillende disciplines aanwezig. Alle zorg- en hulpverleners van Gezondheidscentrum Kloosterveen werken in een samenwerkingsverband binnen de Stichting Gezondheidscentrum Kloosterveen. Hierdoor kan een breed aanbod van zorg geleverd worden, goed op elkaar afgestemd en van hoge kwaliteit.

Gezondheidscentrum Kloosterveen is elke werkdag geopend van 08:00-17:00 uur; de Dependance van 08:30 – 17:30 uur. Enkele disciplines bieden een avondspreekuur aan.
U kunt voor algemene vragen contact opnemen met 0592 – 350088. Voor specifieke vragen aan een zorgverlener kunt u terecht bij de desbetreffende discipline.

Er zijn regelmatig voorlichtingsavonden van verschillende (samenwerkende) disciplines, een sportspreekuur, een schouderspreekuur

Online afspraak maken

Sinds 1 februari 2016 kunt u bij Huisartsenpraktijk Kloosterveen online een afspraak maken bij uw eigen huisarts of de assistent. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van MijnGezondheid.net. Dit is een besloten en beveiligd netwerk op internet en biedt de mogelijkheid om via internet uw gezondheidszaken met uw huisarts gemakkelijk en snel te regelen.

Voor uitgebreide informatie over alle disciplines en zorgaanbieders, zie de website van het Gezondheidscentrum Kloosterveen

Reacties zijn gesloten.