Buurtteam

Vaart Welzijn

Vaart Welzijn is de welzijnsorganisatie van Assen, opgericht op 1 juli 2015, onderdeel van de Tinten welzijnsgroep.
Vaart Welzijn is er voor alle inwoners in en om Assen die vragen of ideeën hebben over wonen, welzijn, zorg, leefstijl, opgroeien en actief meedoen in de samenleving. Hierbij wordt uitgegaan van de talenten en krachten van de mensen zelf en bekeken hoe zij, al dan niet met hulp van de vele vrijwilligers, hierin ondersteund kunnen worden.

Buurtteams Assen

Vanuit Vaart Welzijn wordt er gewerkt met sociale teams. Zo’n buurtteam bestaat uit mensen met verschillende functies en achtergronden, die als één team samenwerken. Zo kunnen ze met veel verschillende initiatieven en problemen uit de voeten en zijn er korte lijnen. Bewoners hebben zo via het buurtteam te maken met één vast aanspreekpunt passend bij de vraag, bijvoorbeeld buurtwerk, buurtmaatschappelijk werk of buurtwerk sport.

Hebt u ideeën over of voor uw buurt, bent u op zoek naar informatie of advies? Loop dan vooral eens binnen bij het buurtteam; de verbindende schakel in uw buurt. U kunt hier terecht voor een luisterend oor, informatie over het dagelijks leven en over meedoen in de buurt.

Elke woensdag van 14:00 – 15:00 uur heeft het buurtteam Kloosterveen spreekuur samen met de wijkagent in de MFA Kloosterveste (ingang aan de Traverse, schuin tegenover de Kwalitaria).
Kunt u daar niet op wachten, dan mag u altijd rechtstreeks contact zoeken.

Teamleider Buurtteam

Bas de Leeuw
b.deleeuw@vaartwelzijn.nl
06 – 5117 7978

Het huidige team::

(van links naar rechts van de foto)

Josien Tuhumury (buurtwerker), Bas de Leeuw (meewerkend leidinggevende), Karin Holties (buurtmaatschappelijk werker), Elly Buursema (buurtwerker sport), Awa Miralaei (buurtmaatschappelijk werker), Ina Terpstra (buurtwerker), Alien Braams (buurt- en jeugdmaatschappelijk werker)

Op de foto ontbreken: Martin Kleiker (buurtmaatschappelijk werker), Emmy Kollé (wijkverpleegkundige Icare), Linda Kikkert (maatschappelijk werker MEE Drenthe). Zij zijn ook onderdeel van ons buurtteam.


Op werkdagen van 10:00-12:30 uur is er een centraal inloopspreekuur bij het hoofdkantoor van Vaart Welzijn. Medewerkers staan voor klaar voor uw vragen en ideeën. Het adres is:

Apollopad 5, 9401 CS Assen

Zie ook: http://www.vaartwelzijn.nl/

Bewaren

Reacties zijn gesloten.