Buurtteam

Vaart Welzijn

Vaart Welzijn is de welzijnsorganisatie van Assen, opgericht op 1 juli 2015, onderdeel van de Tintengroep.
Vaart Welzijn is er voor alle inwoners in en om Assen die vragen of ideeën hebben over wonen, welzijn, zorg, leefstijl, opgroeien en actief meedoen in de samenleving. Hierbij wordt uitgegaan van de talenten en krachten van de mensen zelf en bekeken hoe zij, al dan niet met hulp van de vele vrijwilligers, hierin ondersteund kunnen worden.

Buurtteams Assen

Vanuit Vaart Welzijn wordt er gewerkt met sociale teams. Zo’n buurtteam bestaat uit mensen met verschillende functies en achtergronden, die als één team samenwerken. Zo kunnen ze met veel verschillende initiatieven en problemen uit de voeten en zijn er korte lijnen. Bewoners hebben zo via het buurtteam te maken met één vast aanspreekpunt passend bij de vraag, bijvoorbeeld buurtwerk, buurtmaatschappelijk werk of buurtwerk sport.

Hebt u ideeën over of voor uw buurt, bent u op zoek naar informatie of advies? Loop dan vooral eens binnen bij het buurtteam; de verbindende schakel in uw buurt. U kunt hier terecht voor een luisterend oor, informatie over het dagelijks leven en over meedoen in de buurt.

Elke woensdag van 14:00 – 15:00 uur heeft het buurtteam Kloosterveen spreekuur samen met de wijkagent in de MFA Kloosterveste (ingang aan de Traverse, schuin tegenover de Kwalitaria).
Kunt u daar niet op wachten, dan mag u altijd rechtstreeks contact zoeken.

kloosterveen@vaartwelzijn.nl

088 030 51 60

Bewaren

Reacties zijn gesloten.