Denktank

Oproep Denktank Activiteiten Kloosterveen

Oproep Denktank Activiteiten Kloosterveen(DAK)

Beste bewoner van het dorp met 11.100 inwoners,

Dit dorp, ons dorp heet Kloosterveen en is onderdeel van de stad Assen, die in totaal 67.579 inwoners kent. Dus in ons dorp woont 1/6 deel van Assen. Best groot.

Norg heeft als echt dorp -wij zijn als Kloosterveen getypeerd als wijk-, 3.736 inwoners. Het dorp Roden is met 17.430 inwoners groter en wijk/dorp Marsdijk met 12.530 inwoners is ook groter dan ons dorp.

Maar, als je gaat kijken wat voor activiteiten er georganiseerd worden door en voor bewoners van die verschillende dorpen, is er een enorm verschil tussen hen en ons dorp Kloosterveen. Activiteiten die georganiseerd worden lopen uiteen van gitaar leren spelen, Spaans en Italiaans spreken, yoga, trancereizen, bloemschikken, geweldloos communiceren, exposities, schilder en keramiek les, lessen op het gebied van voeding enz enz. Maw, er is een doelgroep die deze activiteiten onderneemt en ook bezoekt. Behalve in Kloosterveen !!

Hoe kan dit, vraagt u zich nu misschien af. Net als ik.

Het kan toch niet zo zijn, dat ik de enige in mijn dorp Kloosterveen ben, die de behoefte voelt om lekker in de buurt een leuke cursus te gaan doen of geven?!

Als praktische oplossing wil ik graag mensen uitnodigen die een cursus zouden willen geven of zouden volgen in ons dorpshuis, Kloosterveste. Of een lezing. Of demonstratie.

Meld je aan voor de Denktank Activiteiten Kloosterveen.

Be the change (ook in Kloosterveen)

Aanmelden via denktankkloosterveen@gmail.com of 0636541502

Chrisan Laarman, november 2017

Met degenen die zich aanmelden, kan gekeken worden wanneer en waar we elkaar live kunnen ontmoeten

Reacties zijn gesloten.