Geweest: Bike Festival – MTB World

9 en 10 september 2017: 6 of 24 uur lang mountainbiken in teamverband of individueel, sportieve en recreatieve biker, alles door elkaar heen.

De MTB World 6- & 24-uurs race is de grootste 24-uurs marathon van Nederland en staat in de mountainbike wereld bekend als één van de leukste en gezelligste mountainbike evenementen van Nederland! In totaal zullen er in 2017 weer zo n ±1000 dames & heren, zowel sportieve als recreatieve mountainbikers uit binnen en buitenland de strijd met elkaar aangaan om in 6 of 24uur de meeste km af te leggen.

Het Parcours is een afwisselend en uitdagend parcours van ±8 km met veel single tracks, waar hier en daar goed gebruik wordt gemaakt van de hoogte verschillen. De deelnemers worden dan ook af en toe verrast door een kleine klim/daling.

Helaas is de 6-uurs marathon al helemaal VOL!

Wel zijn er nog mogelijkheden voor de 24 uurs marathon voor zowel solo als team inschrijvingen.

Start 6 & 24 uurs race: zaterdag 9 september om 14.00u
Finish 6 uurs race: zaterdag 9 september om 20.00u
Finish 24 uurs race: zondag 10 september 14.00u

Naast de MTB World 6 & 24 uurs race is er uiteraard nog meer te beleven op het Bike Festival Assen, zoals bv: Dirt Jam Challenge, Trial Masters, Dreambike Testdagen. Tevens zijn er tijdens het hele evenement diverse activiteiten, demo,s en een groot promodorp.

Het hele evenement staat in het teken van fun, sportiviteit en gezelligheid voor iedereen.

Meer informatie en inschrijven via:
http://bikefestivalassen.nl/index.php/informatie/mtb-world-6-24-uurs-race

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.