Gezondheidscentrum

gckloosterveen-smGezondheidscentrum Kloosterveen Transportweg 8, 9405 PR Assen

In Gezondheidscentrum Kloosterveen zijn verschillende disciplines aanwezig. Alle zorg- en hulpverleners van Gezondheidscentrum Kloosterveen werken in een samenwerkingsverband binnen de Stichting Gezondheidscentrum Kloosterveen. Hierdoor kan een breed aanbod van zorg geleverd worden, goed op elkaar afgestemd en van hoge kwaliteit.

Gezondheidscentrum Kloosterveen is elke werkdag geopend van 08.00-17.00 uur. Enkele disciplines bieden u avondspreekuur aan.
U kunt voor algemene vragen contact opnemen met 0592 – 350088. Voor specifieke vragen aan een zorgverlener kunt u terecht bij de desbetreffende discipline.

Er zijn regelmatig voorlichtingsavonden van verschillende (samenwerkende) disciplines, een sportspreekuur, een schouderspreekuur

Online afspraak maken

Sinds 1 februari 2016 kunt u bij Huisartsenpraktijk Kloosterveen online een afspraak maken bij uw eigen huisarts of de assistent. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van MijnGezondheid.net. Dit is een besloten en beveiligd netwerk op internet en biedt de mogelijkheid om via internet uw gezondheidszaken met uw huisarts gemakkelijk en snel te regelen.

Sportspreekuur

Sinds april 2015 heeft het Gezondheidscentrum Kloosterveen een multidisciplinair sportspreekuur. Dit spreekuur is geschikt voor mensen met langdurige sportblessures die ingeschreven zijn bij het Gezondheidscentrum Kloosterveen.

Geïntegreerde eerstelijnszorg

De GEZ-module biedt u zorgprogramma’s aan. Binnen Gezondheidscentrum Kloosterveen zijn dit:

  • Zorgprogramma Diabetes Mellitus
  • Zorgprogramma Depressiezorg